'Premium Begeleiding voor Persoonlijk Succes in een 2 uur durende 1 op 1 Power Sessie'

‘Premium Begeleiding voor Persoonlijk Succes in een 2 uur durende 1 op 1 Power Sessie’

“Premium Begeleiding voor Persoonlijk Succes in een 2 uur durende 1 op 1 Power Sessie”

…Persoonlijke Begeleiding Voor Het Creëren Van Persoonlijk Geluk & Succes Waarin Financiële Vrijheid Cruciaal Is.

Bedankt voor je inschrijven!

De eerste stap naar totale verandering is altijd de lastigste, maar wel de belangrijkste.
“It’s better to be prepared for an opportunity and not have one, then have an opportunity and not be prepared”
202
Plekken over
Ik wil nu een ‘Power Sessie’ inboeken!
Ik wil nu een ‘Power Sessie’ inboeken!

“De nummer 1 reden waarom mensen fouten maken en blijven maken is omdat ze niet weten wat ze doen en ook niet leren van de fouten…”

IN HET KORT

 • FINANCIËLE VRIJHEID – Hoe kan jij Financiële Vrijheid behalen, het is belangrijk dat je weet hoe het voor jou eruit ziet!

 • SUCCESVOL INVESTEREN – Leer hoe je succesvol in jezelf kan investeren doormiddel van een mentorschap

 • PERSOONLIJK SUCCES – Het leven is maakbaar, je kan zelf bepalen wat je wilt bereiken in dit leven, persoonlijk succes is een belangrijke factor

 • MOOISTE LEVEN – Ontdek hoe je je mooiste leven kan leven doormiddel van simpele trucjes uit onze sessie

 • DOELSTELLINGEN – Als jij je mooiste leven wilt gaan leven is het belangrijk dat je doelstellingen zet en behaald, hierbij gaan we jou helpen!

 • PERSOONLIJK – Doormiddel van een ‘1 Op 1 Premium Power Sessie’ kunnen wij jouw hoogst persoonlijk tips en tricks delen op basis van jou situatie

Premium Power Sessie

200,-Was 2.500,-
 • Je Mooiste Leven Leven
 • Financieel Onafhankelijk
 • Persoonlijke Roadmap
 • Persoonlijke Strategie

Succesvol Daytraden

1600,-Eenmalig
 • ‘High Income Skill’
 • Financieel Onafhankelijk
 • Minimaal 2.000,- per Maand Verdienen
 • Creëer meerdere Inkomstenbronnen

Premium Begeleiding

10000,-Per jaar
 • Exclusieve Begeleiding
 • Persoonlijke Strategie Bepaling
 • 1 op 1 Trading Sessie’s
 • Elke week persoonlijke begeleiding voor succes
202
Plekken over

“Elke dag wordt je toekomst een stukje korter, dus onderneem nu actie, volg je hart en maak je dromen werkelijkheid…”

1 Op 1 Premium Power Sessie’s

197,- eenmalig

 • Leef je Mooiste Leven

 • Financieel Onafhankelijk

 • Persoonlijke Roadmap

 • Persoonlijke Strategie

202
Plekken over
Ik wil nu een ‘Power Sessie’ inboeken!

Premium Begeleiding

10.000,- eenmalig

 • Exclusieve 1 op 1 Begeleiding

 • Persoonlijke Strategie Bepaling

 • 1 Op 1 Trading Sessie’s

 • Elke Week Persoonlijke Sessie’s

Ik wil nu een ‘Power Sessie’ inboeken!

Een Persoonlijk Programma

EEN AANTAL KLEINE REVIEWS

“Ik heb naast de Daytrading cursus ook een paar Power Sessie’s ingeboekt, omdat je naast geld verdienen ook een persoonlijk plan moet hebben, een doel in je leven. Ik begon serieus consistent geld te verdienen, maar ik merkte dat ik problemen kreeg om me heen doordat ik veel meer tijd ging investeren in mijn persoonlijke succes.

Zo’n Power Sessie heeft me wel geholpen door mij de juiste mindset en inzichten te krijgen, ik moet voor me zelf kiezen en mijn eigen weg bewandelen!”

Joost de Haan

“Ik zag de laatste tijd overal advertentie’s van zogenaamde guru’s dat je succes kon behalen wanneer je dat maar wilde, maar ik wist niet hoe. Iedereen wou z’n eigen cursus verkopen voor winst natuurlijk. Ik heb in de loop van tijd wel een paar cursussen gekocht maar ze vertelde nooit het hele plaatje.

Vaak ging het ook niet eens over persoonlijk succes… Maar nu dmv zo’n sessie heb ik kunnen bepalen wat mijn doel is in het leven, hoe ik op mijn manier succesvol kan worden. Daarnaast hebben ze me ook er geholpen met het financiele plaatje inderdaad, ik weet nu precies wat er in komt en uit gaat. Ik ben nu aan het sparen voor een trading cursus zodat ik mijn geld, tijd en kennis optimaal kan investeren!!”

Edo Veldhuis

“Ik heb 1600,- betaald voor een cursus, veel mensen (waaronder mijn jongere zelf) zouden me voor gek verklaren. Echter nu besef ik dat deze investering in mijzelf meer dan 1600,- waard is. Ik ben echt gaan beseffen dat dit onderdeel is van de ‘Millionaire Mindset’, dat je moet gaan investeren in jezelf want anders blijf je stil staan in het leven.

Ik heb daarbij ook premium powersessie’s ingeplant zodat ik mij kan ontwikkelen op financieel en persoonlijk vlak… zoals ze al vaker zeggen zijn er 1 miljard kansen in de wereld op 1 miljoen euro, ik ga me focussen op 2 miljoen!”

Tom Berger

Kennis is Geld Waard

Een investering in je zelf kan niet duur genoeg zijn

De kennis die ik jou leer in deze Power Sessie, in dit traject is geld waard… ENORM VEEL geld waard, maar ik vraag er maar 200,- voor. Alleen is het traject veel MEER waard want je kan er makkelijk honderdduizenden euro’s mee verdienen met de juiste mindset. Je betaald namelijk eenmalig voor die ‘Miljonair Mindset’ die jou veel meer geld laat verdienen.
Maar ja, ik kan natuurlijk niemand helpen als ik 100.000 euro vraag voor een Power Sessie terwijl dat wel het bedrag is wat jij kan verdienen in 1 jaar als jij succesvol die kennis aan het implementeren bent. Misschien ben jij een ‘Over-achiever’ en kan je zelfs 1.000.000 verdienen per jaar verdienen…
Maar het gaat er om dat kennis geld waard is, het enigste wat jij moet doet is geld investeren in je zelf, in je kennis en een mentor. Het is namelijk cruciaal dat jij een goede mentor hebt, want je kan de komende 5 a 10 jaar alles zelf uitproberen te vogelen maar dit is ook geen garantie voor succes.
Dus als jij die shortcut kan nemen met een goede mentor dan kan je enorm veel leren. Je investeert in je eigen kennis, als jij je kennis en skills naar een hoger niveau brengt zorgt het er automatisch voor dat je inkomen ook op een hoger niveau komt.
Een investering van 200,- in je eigen kennis waarmee je alles uit het leven kan halen en 20.000,- per maand mee kan verdienen is in principe een ‘No Brainer’

Waarom zou je een gemiddeld leven leiden?

Jou gemiddelde maandsalaris per week of in 1 dag verdienen

Het gemiddelde jaarsalaris volgens het CPB is 37.000,- per jaar wat neerkomt op 2.855,- per maand… PER MAAND… Dit zijn bedragen die je kan verdienen NAAST je huidige baan, dit zijn bedragen die daytraders PER DAG verdienen…
Nergens in de Benelux kan je ruim en comfortabel leven van 37.000,- per jaar is  ‘The Middle Class’, dit betekent dat je gemiddeld woont, gemiddelde auto rijdt en gemiddelde vakanties hebt… Maar zelfs DIT klopt voor de meeste mensen NIET, sommige mensen uit deze ‘Middle Class’ hebben geen auto of gaan niet op vakantie.
Waarom zou je kiezen voor een gemiddeld leven als je maar 1 leven hebt?

Waarom zou je een compromis sluiten op je dromen en doelen in het leven als je maar 1 leven hebt?

Waarom zou je akkoord gaan met minder of gemiddeld als je maar 1 leven hebt?

Waarom… als je zo makkelijk al je dromen na kan jagen in je leven, waarom zou je dan akkoord gaan met minder?
Waarom zou je akkoord gaan met 37.000,- per jaar als je 37.000,- PER MAAND kan verdienen, of als je een ‘over-achiever’ 37.000,- PER DAG…

EEN AANTAL VERHALEN VAN MENSEN DIE OOK IN JOU SCHOENEN STONDEN

“Ik begon eerst met Power Sessie’s maar uiteindelijk besloten om te upgraden naar Premium Begeleiding omdat de Power Sessie’s zo ontzettend goed zijn, elke keer krijg ik weer nieuwe inzichten en hernieuwde energie. Premium Begeleiding is wel duur, maar dat verdien je makkelijk terug met de technieken die je leert, het is dus echt de investering super veel waard. Toch blijf ik baat hebben bij Power Sessie’s en Premium Begeleiding met daytraden, ik vind dit de perfecte combinatie.

Joost de Haan

Ik kwam een tijd terug langs de instagram pagina van alt-invest, en was gelijk al hooked.

ik werkte een 9 tot 5 voordat ik de daytrading cursus volgde, dit veranderde de financiële kant van mijn leven enorm. Ik kon eindelijk zonder zorgen geld uitgeven. Toch was ik als persoon nog niet helemaal gelukkig, toen werdt mij een powersessie aangeboden door alt-invest over persoonlijk succes. Dit heeft mijn leven een positieve draai gegeven en ik voel me helemaal geweldig na alle kennis die ik heb opgedaan. Dit is echt zeker een aanrader!
Edo Veldhuis

Na de premium cursus kreeg ik geen genoeg meer van alle waardevolle informatie die ik hier kreeg, dus ik ging naast deze cursus ook nog naar de powersessies dit heeft mij persoonlijk extreem geholpen met een doel vinden. Ik kan nu doelstellingen zetten zonder dat ik er over twijfel of het me lukt, ik ben ook veel zelfverzekerder geworden in de beslissingen die ik maak in mijn leven.

Ik ben door in mezelf te investeren met deze cursussen enorm gegroeid op financieel gebied en als persoon. De doelstellingen die ik nu heb gezet en bereikt had ik echt nooit van kunnen dromen! dus ik zal zeker weten weer in mezelf investeren bij alt-invest
Tom Berger

SUCCESVOL INVESTEREN.

Ben jij er klaar voor om die knop om te zetten en te beginnen aan een nieuw hoofdstuk, een hoofdstuk van financiële onafhankelijkheid? Veel mensen slaan deze stap over en proberen zelf maar wat, daardoor raken mensen in een burn-out of stoppen ze vlak voordat ze er zijn.
Dus begin vandaag nog met het bouwen van je nieuwe toekomst. Een toekomst waarin je veel zal leren en veel zal investeren. Via deze sessie kan je er voor zorgen dat je… een duidelijk doel in het leven krijgt… Financieel vrij kan zijn… Je mooiste leven kan leven… Persoonlijk Succes behalen…
Zoals we al verteld hebben heb je 3 opties
1: Je kunt opgeven, niet de dromen najagen en alle voordelen aan je voorbij laten gaan… Maar hier kies je waarschijnlijk niet voor want anders had je al opgegeven met lezen. Je bent hier omdat je erin gelooft dat je een betere levensstijl verdient dan dat je nu hebt.
2: Het zelf uitzoeken, natuurlijk kan je alles zelf proberen… maar waar begin je? Het is mogelijk maar het onderzoeken kost jaren met werk en voor het zelfde geld lukt het niet eens.
3: Of optie 3, je stapt in onze sessie en je krijgt stap voor stap uitgelegd hoe dit spelletje werkt… Je krijgt meerdere hulpmiddelen die jou de weg wijs maken in deze lastige maar leuke wereld. Deze optie zorgt ervoor dat jij het meeste haalt uit je zelf en de huidige situatie waarin jij je bevind. Je begint aan een nieuw hoofdstuk in je leven, een hoofdstuk waarbij je er zelf voor zorgt dat jij het leven leeft zoals jij het altijd gedroomd had.
Nu is het belangrijk om te kiezen in welke groep jij zit… Blijf jij in je comfort zone of ben jij de verstandigste en kies jij voor financiële onafhankelijkheid?
“Als jij deze investering in jezelf niet durft te maken, hoe wil je dan succesvol investeren in Cryptocurrency?”

Premium Power Sessie

200,-Was 2.500,-
 • Je Mooiste Leven Leven
 • Financieel Onafhankelijk
 • Persoonlijke Roadmap
 • Persoonlijke Strategie

Succesvol Daytraden

1600,-Eenmalig
 • ‘High Income Skill’
 • Financieel Onafhankelijk
 • Minimaal 2.000,- per Maand Verdienen
 • Creëer meerdere Inkomstenbronnen

Premium Begeleiding

10000,-Per jaar
 • Exclusieve Begeleiding
 • Persoonlijke Strategie Bepaling
 • 1 op 1 Trading Sessie’s
 • Elke week persoonlijke begeleiding voor succes
202
Plekken over

“Elke dag wordt je toekomst een stukje korter, dus onderneem nu actie, volg je hart en maak je dromen werkelijkheid…”

1 Op 1 Premium Power Sessie’s

197,- eenmalig

 • Leef je Mooiste Leven

 • Financieel Onafhankelijk

 • Persoonlijke Roadmap

 • Persoonlijke Strategie

202
Plekken over
Ik wil nu een ‘Power Sessie’ inboeken!

Premium Begeleiding

10.000,- eenmalig

 • Exclusieve 1 op 1 Begeleiding

 • Persoonlijke Strategie Bepaling

 • 1 Op 1 Trading Sessie’s

 • Elke Week Persoonlijke Sessie’s

Ik wil nu een ‘Power Sessie’ inboeken!

'Geen interesse in een 1 op 1 sessie?'

Gratis Webinar Bekijken
Gratis Webinar Bekijken
 • Persoonlijk Succes – Ontdek hoe je persoonlijk succes kan behalen en al je doelstellingen kan verpulveren.

 • High Income Skill – Leer hoe je elke dag steeds weer geld kan verdienen met een echte ‘High Income Skill’ waarbij je 10.000,- of meer per maand kan verdienen.

 • Financiële Vrijheid – Leer hoe je financieel vrij, onafhankelijk en zelf verzekerd kunt zijn, want dat is ook belangrijk. Zelfverzekerdheid, de zekerheid dat je weet dat je elke dag geld kunt verdienen.